2015. gada 19. febr.

Google Maps tagad pieejamas Rīgas sabiedriskā transporta norādes

No šodienas ikviens rīdzinieks un galvaspilsētas viesis var plānot savu maršrutu Google Maps ar Rīgas sabiedrisko transportu. Pateicoties Google sadarbībai ar Rīgas satiksmi, tagad tramvaju, trolejbusu un autobusu maršrutu informācija ir pieejama bez maksas vietnē  www.maps.google.lv.

Izmantojot Google Maps sabiedriskā transporta funkciju, ikvienam, meklējot norādes Rīgā, būs iespēja plānot savu ceļu, izmantojot Rīgas satiksmes transporta maršrutus. Sabiedriskā transporta maršruti būs pieejami kā alternatīva jau pieejamajām braukšanas un kājāmgājēju norādēm.


Šī iniciatīva paplašina Google Maps iespējas, lai sniegtu noderīgu informāciju gan ikdienas sabiedriskā transporta pasažieriem, gan pilsētas viesiem. Tā ir daļa no Google misijas padarīt Google Maps aptverošāku, precīzāku un noderīgāku miljoniem cilvēku visā pasaulē, kas izmanto autobusus, tramvajus, vilcienus u.c. sabiedriskā transporta veidus, lai nonāktu nākamajā galamērķī. Rīgas satiksmes un Google ciešās sadarbības rezultātā Rīga ir pievienojusies vairāk kā 2800 pilsētu saimei, ieskaitot Ņujorku, Londonu, Tokiju un Sidneju, kurās ir pieejama šī noderīgā un ērtā funkcija.

Sabiedriskā transporta informācija ir pieejama gan Google Maps tīmekļa pārlūkā, gan Google Maps mobilajā lietotnē. Lai plānotu maršrutu, Google Maps klikšķiniet uz pogas “Norādes” un izvēlieties ikonu “Sabiedriskais transports” pēc tam, kad esat ievadījuši savu sākumpunktu un galamērķi. Mēs aprēķināsim ātrāko ceļu, lai jūs varētu nokļūt no punkta A uz B, un ieteiksim transportu, kas vislabāk atbilstu jūsu brauciena laikam.

Vēlam ātrāk un ērtāk nokļūt savā galamērķī!

Pievienoja: Didzis Vilcans
Inside AdWords Latvia komanda
Saņem jaunumus savā epastā
Pieraksties RSS barotnei